Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ EAZY E



μουσικο μελος των N.W.A αλλα και μελος των Kelly Park Crips ιδρυτης ενος απο τα μεγαλυτερα ανεξαρτητα labels της αμερικης.Ολες αυτες οι ενεργειες του εδωσαν το προσωνυμιο "godfather of gangsta rap music"
αντι λογου λοιπον παραθετω 3 βιντεο με την βιογραφια του eazy - e για να τον γνωρίσουμε λιγο καλυτερα.Στπ ντοκυμαντερ αυτο μιλανε δικοι του ανθρωποι,καλλιτεχνες,στενοι φιλοι και οσοι εζησαν απο κοντα του!

Eazy-E-Biography Documentary






δυστυχως ομως αλλα και ευτυχως για την ιστορια η καμερα ηταν και στην κηδεια του,τα επομενα βιντεο ειναι αποσπασματα για το τι διαδραματίστηκε στην κηδεια του eazy e σαν σημερα πριν απο δεκαπεντε χρονια!




Rest In Peace Eric Wright

EDIT
O γιος του eazy e σε περιοδικο εγραψε το παρακατω γραμμα που μεταφραζω για να γινει κατανοητο σε ολους,νομιζω οτι λεει πολλα,αν και μικρο το γραμμα!

ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
(ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ)

Η Κληρονομιά του πατέρα μου σημαίνει τα πάντα για μένα, καθώς και ο αδελφός μου Derrick, και είμαστε η συνέχεια της κληρονομιάς του στη μουσική.Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ο αντίκτυπος είναι αισθητός σε ολόκληρο τον κόσμο, στη Γερμανία, τη Γαλλία, Ιαπωνία ... παντού! Ήταν και εξακολουθεί να αναγνωρίζεται ως ένας θρύλος στη μουσική βιομηχανία.Ο πατέρας μου συνέβαλε τα μέγιστα στην hip-hop,για την έμπνευση που έδωσε σε πολλές καλλιτέχνη από τώρα-από την παλιά γενιά των νέων, καθώς και τους παραγωγούς, και δίνοντας τους την ελευθερία του λόγου σε ό, τι μπορεί να πει κανείς [στην μουσική τους],δεν παιρνει ομως πισω τα ευσημα που του αναλογουν πια μετα απο τοσα χρονια!Έχω έναν κόσμο πράγματα που θέλω να πω στον πατέρα μου, αλλά δεν είναι αρκετες οι σελίδες σε αυτό το περιοδικό για να γεμίσουν με τα πράγματα που θα ήθελα να πω. Οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να καταλάβει χάνει σε ένα πατέρα και τα πράγματα που θέλει να πουνε και να κάνουν με ένα πραγματικό πατέρα που αγαπούσε τα παιδιά του και εφυγε τόσο νωρίς.αν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον πατέρα μου μια τελευταία φορά θα ήθελα να του πω ότι είναι ενα πραγματικό ειδωλο, ο νονός της Gangsta Rap και το πραγματικό hip-hop! Ο thugsta που αγαπήθηκε από όλους τους οπαδούς.Τέλος, από τη γιαγιά, τον παππού, τους θείους Kenny, Donald, Trish, και όλα τα παιδιά σου, τη σύζυγό σου, την οικογένεια και τους φίλους σου, είσαι ο,τι πιο βαθύ αγάπηθηκε

Lil Eazy