Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ο HAVOC ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ EMINEM ΣΤΟ "RECOVERY"


"Για τα 2 προηγουμενα χρονια προσπαθουσα να βρω χωρο σε καποια tracklist στις κυκλοφοριες του Eminem,και πανω που ειχε κλεισει η συνεργασια μας στο Relapse για καποιο λογο δεν μπορεσε να γινει ουτε με αυτην την κυκλοφορια,οσο και αν τους ειχα απο κοντα"

Τελικα ο Havoc βρηκε τον χωρο που ηθελε στην νεα κυκλοφορια του Eminem "Recovery" που αναμενεται τον Ιουvιο ο τελευταιος επελεξε ενα κομματι που εχει παραγει ο Havoc με τον προστατευομενο του Magnedo7 ! ! !
Τα νεα κυκλοφορουν γρηγορα και ο για χρονια συνεργατης του Havoc και DJ του Eminem στις περιοδειες Alchemist,χαιρετησε την κινηση αυτη τοσο τον Eminem οσο και τον Havoc,και δηλωσε πως μισει που δεν μπορεσε να κανει παραγωγες στο δισκο του Eminem αλλα χαιρεται που μπορεσε ο κολλητος του (Havoc)
Σε ερωτηση για να κρινει της δηλωσεις του Alchemist ο Ηavoc απαντησε " Το αισθημα ειναι αμοιβαιο,καθε φορα που καποιος απο τους δυο μας παιρνει να αποπερατώσει μια δουλεια,ο ενας δινει δυναμη και κουραγιο στον αλλον,σιγουρα θα αισθανεται πως αν κανω μια επιτυχια εγω θα παρει την ιδια ικανοποιηση σαν να την ειχε κανει ο ιδιος,και το αντιθετο φυσικα"