Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Sunz Of Man presents: 60 Second Assassin - Remarkable Timing

Sunz Of Man presents: 60 Second Assassin - Remarkable Timing









Εισαγωγή





Αποφάσισα τελικά να γράψω για το νέο δίσκο της "οικογένειας".Για όσους δεν κατάλαβαν, εννοώ το νέο δίσκο του 60 Second Assassin, μέλος των Sunz Of Man ενός απο τα groups/mc's που συνθέτουν την Wu Tang Οικογένεια.Το όνομα του δίσκου είναι "Remarkable Time" και κυκλοφορεί





Ο Δίσκος






Τα ονόματα που συνθέτουν το δίσκο είναι γνώριμα στους Wu Tang Fans και όταν κάποιος δει την tracklist περιμένει σίγουρα ένα δίσκο από ο οποίος περιέχει την κλασσική " Wu βρωμιά" που μας κάνει να αισθανόμασε σα να βρισκόμαστε στα στενά και στις γωνιές εξω απο κάποια συνοικιακή κάβα του Staten Island και του Brooklyn.







Sunz Of Man λοιπόν και συγκεκριμένα 60 Second Assassin.Αρκετά ορεξάτος ο ξάδερφος του ODB(R.I.P) μας παρουσιάζει το πρώτο σόλο άλμπουμ του και μας τονίζει στο intro του δίσκου πως θα δώσει ενέργεια μέσα από τη μουσική του. Ωραία verses άλλοτε τραγουδιστά(το έχει το σόι) και αλλοτε στην τσίτα.Είναι προφανές ότι δεν έχει χάσει την όρεξη του(μη σας πω πως έχει βελτιωθεί κιόλας).Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του δίσκου είναι οι εναλλαγές του στυλ στα verses απο τον "60".Μάλλον τον εμπνέει το κλίμα " Sunz Of Man Reunion". Κάποιοι απο τους συμμετέχοντες είναι Killah Priest,Prodigal Sunn,Timbo King,12 O' Clock,Shabazz the Disciple κ.α οι οποίοι δίνουν ώθηση στο δίσκο με τη παρουσία τους.





Τον παραγωγικό τομέα τον έχει αναλάβει ένα άτομο που όταν το δεις σε δίσκο σίγουρα θα τον τσεκάρεις νιώθοντας μια σιγουριά για το αποτελέσμα,ενα πρόσωπο που έχει προσφέρει πολύ "ντόπα" υλικό και δύσκολα θα σε απογοητεύσει.Το όνομα αυτού....Bronze Nazareth.Εκτός απο δύο κομμάτια, το No.2(Sword Style) το οποίο είναι δουλειά του Shawneci Icecold(ωραίο beat που αρχίζει και τελιώνει με τη κλασσική φράση "The Shaolin and the Wu Tang could be dangerous") και το Νο.6 (WarZone Remix) το οποίο είναι δουλειά του RZA(όχι τίποτα ιδιαίτερo-μέτριο beat)όλα τα υπόλοιπα κομμάτια είναι δουλεία του Bronze ο οποίος έχει κάνει πραγματικά απίστευτα καλή δουλειά. Samplαρισμένα beats,funky μελωδίες,σαξόφωνα,κιθάρες,βιολιά δίνουν στο δίσκο μια λάμψη μέσα στην "βρωμιά" που προσφέρει ο Bronze με τα beat του.Αξιοπρεπέστατη δουλειά από τον Bronze και από την μπάντα που συμμετείχε.











Τελικά




Είναι ένας δίσκος, μάλλον ΔΙΣΚΑΡΑ ηθελα να πω που πρεπει να ακούσουν όλοι και ιδιαίτερα οι Wu Fans..Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι απλώς ξέρω πως ο δίσκος αυτός θα παίζει γιαπολύ καιρό στο cd player μου.







Tracklist



1. Words from the Assassin (Intro) (prod. by Bronze Nazareth)

2. Sword Style (prod. Shawneci Icecold)

3. M.O.A.N (feat. Sunz of Man) (prod. by Bronze Nazareth)

4. Clockz N' Kingz (feat. Timbo King, 12 O' Clock, & Chi-King) (prod. by Bronze Nazareth)

5. Remarkable Timing (feat. Masta Killa, Popa Wu, & M-Eighty) (prod. by Bronze Nazareth)

6. Warzone (Remix) (feat. RZA, La The Darkman, Prodigal Sunn, Timbo King, & Da Division) (prod. by RZA)

7. Cloud 9 (feat. Heaven Razah, Shabazz the Disciple, & Son One) (additional vocals by Kristina Green) (prod. by Bronze Nazareth)

8. No Face (prod. by Bronze Nazareth)

9. Paradise (feat. Killah Priest & Timbo King) (additional vocals by Kristina Green) (prod. by Bronze Nazareth)

10. Love Burns (feat. Prodigal Sunn & Phillie) (prod. by Bronze Nazareth)

11. The Throne (feat. Planet Asia) (prod. by Bronze Nazareth)

12. Dead Flowers Pt. 2 (feat. Bronze Nazareth & C-Rayz Walz) (prod. by Bronze Nazareth)

13. Fizza Funky (prod. by Bronze Nazareth)